28.11.2011

Jeg husker ikke duftenDet er vigtigt, at jeg vender mig til smerte omkring testiklerne – der er en grund, den er ikke – det er ikke lige meget hvorfor, det – jeg vil faktisk – det er vigtigt, selvom det – ikke den – jeg hev et hår ud af pungen, der er en lille – jeg tror, det er meget normalt, hænder op til – ned til skridtet, når man ser, for eksempel i fodbold i fjernsynet, at en – for at – og det der: åohhhhhh, det siger – og det er helt lige meget, bare dagdrømmeri, når der ikke sker noget – når jeg sidder på WC, en strøtanke, jeg – og i avisen – hed – de gestus, ja, som ikke kan – kontrolleres, men o o o o o o o o o o – Svimmelhed efter at have røget en cigaret, det er ikke tit – jeg ryger. Kvalme, jeg vil ud af din krop. Da – når jeg røg hash som teenager, jeg sad på det lille toilet, gik derud, det var ikke paranoia, bare en reaktion på den – at have røget noget, kroppen reagerede med overvældende kvalme – pressende.