17.03.2013

en drøm den anden morgen - i forgårs morges: JEG STOD PÅ PERRONEN PÅ KOLDING BANEGÅRD, SPOR 1, OG SKAL MED TOGET (til københavn? så er det det forkerte spor..) DER ER EN RABATORDNING SOM GÅR UD PÅ AT HVIS MAN HAR EN HUNDELORT MED I TOGET KAN MAN FÅ SIN BILLET FOR 30 KR. (i hvert fald billigt) JEG STÅR NEDE AD PERRONEN, IKKE VED BANEGÅRDSBYGNINGEN MEN DERNEDE HVOR DER ER DEN DER MÆRKELIGE ZIGZAGGEDE PASSAGE TIL NETTOS PARKERINGSPLADS, JEG STÅR DER MED TO SKULPTURER AF FASANER LAVET I HUNDELORT, EN LÆDERREJSETASKE SOM PÅ EN ELLER ANDEN MÅDE HAR EN FORBINDELSE TIL HUNDELORT (er det hundeskin? er læderet gnedet ind i lort?) OG NOGLE ANDRE HUNDELORTSGENSTANDE, SOM JEG IKKE KAN HUSKE.. SÅ KOMMER TOGET, OG JEG FÅR TRAVLT MED AT TRANSPORTERE MINE GENSTANDE HEN TIL TOGET, JEG FÅR DEM BÅRET HEN TIL DØREN, MEN GLEMMER AT TAGE DEM MED IND I TOGET (eller får dem ikke med ind inden dørene lukker?) SÅ STÅR JEG DER I TOGET MED MIN HUNDELORTSRABATBILLET MEN INGEN HUNDELORT! DER STÅR EN MAND DER I GANGEN, DER SIGER TIL MIG - JEG FORKLARER HAM SITUATIONEN, HAN FORESLÅR, AT JEG SELV KAN LÆGGE EN LORT I EN POSE OG SÅ BARE SIGE DET ER EN HUNDELORT DET OPDAGER DE ALDRIG. ok DET GØR JEG, JEG GÅR UD PÅ TOILETTET FOR AT ORDNE DET, MEN PÅ TOILETTET SOM ER EN GYMNASTIKSAL STÅR DER TRE FRISKE UNGE MENNESKER OG INDSPILLER ET ELLER ANDET ÅNDSVAGT MUSIK, OG SELVOM DE GODT KAN SE AT DET ER LIDT DUMT DE STÅR DER, NÅR NOGEN SKAL BENYTTE WC'ET, SÅ SKAL DE LIGE VÆRE FÆRDIGE MED DET DER MUSIK (de har i hvert fald en xylofon?) I - NU ER JEG SÅ ALLIGEVEL IKKE PÅ ET TOG LÆNGERE, det er - drømmen har skiftet sted til en højskole [poser i lort tænker jeg må have noget at gøre med bleer i skraldeposer, billetkontrolsituationen fordi vi blev kontrolleret både i S-toget og Metroen]