06.04.2013

Vera vågnede halv syv, og vi stod op kvart i syv, hende og mig.. brugte tre kvarter på at skifte hende, lave havregrød, skifte hende igen, det var, hvad vi nåede på tre kvarter. og hvad så? legede vi lidt, til hun blev træt, vi slog nogen kolbøtter, jeg gav hende en sutteflaske, gik ___ lagde jeg hende i barnevognen og kørte ned i Skydebanen.. vi har besluttet at rydde altanen, så hun kan sove i en barnevogn derude, jeg skulle brække bænken op derude ___ som nogen selv har skruet sammen, MEN DA JEG SKULLE FINDE BRÆKJERNET, VAR DET VÆK, MALOU PRØVEDE OGSÅ AT FINDE DET, DET VAR VÆK. jeg tænkte ___  på om håndværkerne har taget brækjernet, der lå ude på det lille WC, som vi ikke havde lukket af, mens de var her og ordne gulve. ikke om de har stjålet det, bare om de fik brug for det, da de skulle brække gulv op ___ et ekstra jern, da de skulle det, tog de det ude fra WCet, lånte det, glemte at lægge det tilbage og tog det med sig?? DET ER VÆK ___ det kan jo godt være her et sted...... jeg har haft det orange brækjern, siden jeg flyttede hjemmefra 2005, da jeg tog det i min mors udhus i Kolding. det stammer fra Jans værksted, da vi boede i Sønder Stenderup i slutningen af 90erne ___ det er forkert, at jeg forbinder det med min mor? jeg har haft det i otte år uden at bruge det mere end én gang, da jeg splittede et klaver ad for at kunne bære det ud til storskrald, nu, da jeg endelig fik brug for det, var det væk..................... &&& hvornår fjerner gårdmanden det skambidte duekadaver i gården?????????! meget mystisk.