21.02.2014

drømte i nat:

1.
at Oskar havde taget min grønne cardigan, jeg så ham gå med den på udenfor IKK’s bibliotek, det var ok for jeg vidste godt at han bare havde lånt den, men han kunne godt have spurgt først.. og han så så komfortabel ud i den, som om han var i familie med trøjen.. det gjorde mig nervøs, for det var en af de trøjer, som jeg delte med min mor (den blå med sølvknapperne fik hun med i kisten).

2.
at jeg var startet i en ny folkeskoleklasse. eller den klasse, jeg går i, og en anden blev slået sammen. den nye store klasse er i min klasses klasselokale, de nye er lige kommet ind sammen med deres lærer, de er meget ældre end os, de dominerer os fra første øjeblik.. deres lærer siger noget, så siger en af eleverne noget om at sådan kan hun ikke generalisere, og hun siger: det er rigtigt, jeg kan kun strække mig til at sige at man kan sige sådan i et bestemt perspektiv. hun holder en bog op i hånden, det er i den bog, at man skal finde dette perspektiv.

3.
til morgenmaden (rundstykker, ost, kaffe…) forærer Ole Sarvig mig en ny cardigan, den er dobbelt så flot som den anden, den som Oskar har taget. jeg er meget begejstret og taknemmelig for, at Ole Sarvig gider spise morgenmad med mig, og at han har tænkt over problemet med trøjen. han snakker med mig om det, vi beslutter at Oskar må beholde den grønne cardigan, fordi de døde er døde, og det er bedst sådan.